GastronomieCATERING - DE MAGIE ZIT IN DETAILS

De aanpak van Tertia zorgt voor een culinaire belevenis met niveau, op uw locatie. Een interessante uitdaging, gezien onze legendarische zin voor perfectie. We willen uw avond zo gedetailleerd mogelijk uitstippelen, maar schrikken niet terug voor enige improvisatie indien nodig. Ook dat is deel van de gastro-magie!

Dankzij onze ervaring in de party service en event catering weten we raad met alle omstandigheden. In elk gerecht schuilt een stukje magische culinaire belevenis. Het is onze taak om uw gezelschap of uw bedrijf die magie te laten ervaren.

tertia magie in details content
IN ALLE KEUKENS THUIS

IN ALLE KEUKENS THUIS

Dankzij haar indrukwekkende ervaring is Tertia van alle markten & in alle keukens thuis. We gaan aan de slag met de infrastructuur die voorhanden is, of brengen zelf het nodige materiaal mee. U beslist!

KWALITEIT VOOROP

KWALITEIT VOOROP

In al onze ondernemingen staat kwaliteit voorop. Of het nu om een intiem diner voor acht gaat, of een bedrijfsfeest voor 400 personen, Tertia maakt geen compromissen op vlak van kwaliteit.

CREATIVITEIT OP MAAT

CREATIVITEIT OP MAAT

Wij denken met u mee en zorgen voor een concept op maat. Tertia staat voor een persoonlijke aanpak, met de focus op ùw beleving. Pas wanneer u op alle vlakken voldaan bent, zijn wij tevreden!

EVEN PROEVEN?

EVEN PROEVEN?

Tertia is even veelzijdig als creatief. Deze concepten geven u een idee van onze competenties: Private Dining, Walking Diner, Gastronomisch Diner, Recepties, Communie feesten, Verjaardagen, ... Kortom elk excuus om te feesten;)