Optimaal genieten PRIVATE DINING

Koken voor een beperkt publiek laat ons toe om onze service te optimaliseren en u de ultieme belevenis voor te schotelen. We kunnen elk gerecht op ùw smaak afstellen, en de gepaste toelichting geven. Dankzij onze ervaring kan u erop rekenen dat het de moeite waard zal zijn.

Trouwfeest? Corporate event? Party bij de sportclub? Geen enkel probleem! Met evenveel kunde, goesting en oog voor detail breiden we onze diensten uit tot enkele honderden couverts. Tertia is voor geen kleintje vervaard!

tertia private dining content
IN ALLE KEUKENS THUIS

IN ALLE KEUKENS THUIS

Dankzij haar indrukwekkende ervaring is Tertia van alle markten & in alle keukens thuis. We gaan aan de slag met de infrastructuur die voorhanden is, of brengen zelf het nodige materiaal mee. U beslist!

KWALITEIT VOOROP

KWALITEIT VOOROP

In al onze ondernemingen staat kwaliteit voorop. Of het nu om een intiem diner voor acht gaat, of een bedrijfsfeest voor 400 personen, Tertia maakt geen compromissen op vlak van kwaliteit.

CREATIVITEIT OP MAAT

CREATIVITEIT OP MAAT

Wij denken met u mee en zorgen voor een concept op maat. Tertia staat voor een persoonlijke aanpak, met de focus op ùw beleving. Pas wanneer u op alle vlakken voldaan bent, zijn wij tevreden!

EVEN PROEVEN?

EVEN PROEVEN?

Tertia is even veelzijdig als creatief. Deze concepten geven u een idee van onze competenties: Private Dining, Walking Diner, Gastronomisch Diner, Recepties, Communie feesten, Verjaardagen, ... Kortom elk excuus om te feesten;)