One-stop-shopEEN CREATIEVE AANPAK VAN
UW CULINAIRE BELEVING

Tertia wil een ‘one-stop-shop’ zijn en belooft haar gasten een zorgeloze avond. Uw enige werk schuilt in de voorbereiding: het bepalen van het aantal personen, de stijl, de locatie, en eventuele specifieke wensen. Op basis van uw input en met respect voor uw budget, stellen we een unieke culinaire ervaring voor.

Vanaf dan hoeft u alleen nog maar te genieten!

EEN CREATIEVE AANPAK VAN UW CULINAIRE BELEVING
IN ALLE KEUKENS THUIS

IN ALLE KEUKENS THUIS

Dankzij haar indrukwekkende ervaring is Tertia van alle markten & in alle keukens thuis. We gaan aan de slag met de infrastructuur die voorhanden is, of brengen zelf het nodige materiaal mee. U beslist!

KWALITEIT VOOROP

KWALITEIT VOOROP

In al onze ondernemingen staat kwaliteit voorop. Of het nu om een intiem diner voor acht gaat, of een bedrijfsfeest voor 400 personen, Tertia maakt geen compromissen op vlak van kwaliteit.

CREATIVITEIT OP MAAT

CREATIVITEIT OP MAAT

Wij denken met u mee en zorgen voor een concept op maat. Tertia staat voor een persoonlijke aanpak, met de focus op ùw beleving. Pas wanneer u op alle vlakken voldaan bent, zijn wij tevreden!

EVEN PROEVEN?

EVEN PROEVEN?

Tertia is even veelzijdig als creatief. Deze concepten geven u een idee van onze competenties: Private Dining, Walking Diner, Gastronomisch Diner, Recepties, Communie feesten, Verjaardagen, ... Kortom elk excuus om te feesten;)